Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Феновете на "моряците“ скочиха на треньора и играчите
Автор: Екип Varna24.bg 11:06 / 05.11.2015Коментари (0)669
© Bulphoto
Доверието към Никола Спасов е почти изчерпано. Това каза шефът на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов. "Зелено-белите" привърженици бяха афектирани след загубата с 0:3 от Берое на "Тича" и поискаха обяснение от наставника относно селекцията и безобразната игра на неговите подопечни.

"Не може с толкова футболисти селекция през лятото да играе само Бурабия. Защо на терена са играчи като Бижев и Васев. С какво те са по-добри от Валентин Йосков, Мартин Костадинов или Илиян Неделчев. Дава се камара пари за заплати на чужденци, а те не играят и стоят на пейката. Няма живец във футболистите. Спасов да обясни на какво се дължи това. Играта ни е бездушна, поне 10 футболисти не са показали, че са достойни да носят фланелката на нашия тим", изригна Михайлов.

"Не може Черно море да не играе за нищо. Когато няма цел, няма как да има публика на стадиона. Ако се борихме да не изпаднем, за влизане в тройката или за Европа, щеше да е друго. Интересът в един от тези случаи щеше да е значително по-голям и хората на стадиона щяха да са доволни. А сега - идваме, за да гледаме мъртъвци", каза още шефът на фенклуба.

"Поне да играят нашите момчета. Да си спомни Никола Спасов защо феновете бяха против Александър Станков. Ако не може, аз ще го подсетя - защото не пускаше юношите", завърши Михайлов.

Източник: в. "Народно дело"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: