Никола Спасов: Бързите три гола демотивираха Монтана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:30 / 07.11.2015
734
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов остана много доволен от успеха с 4:0 над Монтана в мач от първенството. Специалистът сподели, че бързото отбелязване на три гола може би е демотивирало противника и това е помогнало за категоричния успех.

"Сигурно имаше недобро настроение във футболистите и лека неувереност в началото. Но след лоши мачове се концентрираме и успяваме да покажем себе си. Днес искахме и се бяхме настроили да вземем мача", сподели Спасов пред "Диема Спорт".

"До 60-та минута двубоят беше равностоен, до първия ни гол. Но ние си изиграхме добре ситуациите, нападателите ни бяха на ниво. Те си вкараха положенията и с това направихме разликата. Много бързи три гола вкарахме, а това може да демотивира всеки противник. Основно отборите в първенството са равностойни, но разликата винаги се прави от головете", сподели още наставникът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).