Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Мишо Венков и Станчев съперници на Жоро Китанов
Автор: Екип Varna24.bg 11:32 / 13.11.2015Коментари (0)818
© Varna24.bg
Михаил Венков и Стефан Станчев ще са съперници за 90 минути на Георги Китанов днес. Тримата ще вземат участие в контролата на националните отбори на България от 15 ч. в Правец. Защитниците ще са в състава на "А" отбора, а Жоро ще пази на младежите.

В сряда Венков и Станчев пък бяха съперници в двустранна игра на мъжкия държавен тим, също в Правец. "Червените", в чийто състав през цялото време игра Станчев, биха с 3:2 "белите", за които рита Мишо. Последният също остана 90 мин на терена и асистира за второто попадение на своите, с което те излязоха за кратко напред при 2:1.

Междувременно вчера юношите старша възраст на Черно море победиха Берое с 1:0 в първи четвъртфинален мач от турнира за купата на БФС, игран на терена под Аспаруховия мост. Гола за "моряците" вкара Румен Касабов в 14-ата минута с майсторско изпълнение от фаул. Реваншът в Стара Загора е на 25 ноември.

"Имахме още една-две ситуации, но не успяхме да ги реализираме. През второто полувреме пък Вальо Йосков и Момчил Милков уцелиха гредите. Трябва да вкараме задължително под Аязмото, ако искаме да продължим напред", заяви за "Народно дело" треньорът на домакините Тодор Каменов.

Съставът: Иван Дюлгеров, Александър Михайлов, Стоян Илиев, Цанко Иванов, Марин Сираков, Ерхан Томбак, Светослав Павлов (60-Момчил Милков), Николай Богданов (70-Никола Тодоров), Румен Касабов (75-Кристиян Събев), Слави Славов, Валентин Йосков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: