Мишо Венков и Станчев съперници на Жоро Китанов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:32 / 13.11.2015
821
Михаил Венков и Стефан Станчев ще са съперници за 90 минути на Георги Китанов днес. Тримата ще вземат участие в контролата на националните отбори на България от 15 ч. в Правец. Защитниците ще са в състава на "А" отбора, а Жоро ще пази на младежите.

В сряда Венков и Станчев пък бяха съперници в двустранна игра на мъжкия държавен тим, също в Правец. "Червените", в чийто състав през цялото време игра Станчев, биха с 3:2 "белите", за които рита Мишо. Последният също остана 90 мин на терена и асистира за второто попадение на своите, с което те излязоха за кратко напред при 2:1.

Междувременно вчера юношите старша възраст на Черно море победиха Берое с 1:0 в първи четвъртфинален мач от турнира за купата на БФС, игран на терена под Аспаруховия мост. Гола за "моряците" вкара Румен Касабов в 14-ата минута с майсторско изпълнение от фаул. Реваншът в Стара Загора е на 25 ноември.

"Имахме още една-две ситуации, но не успяхме да ги реализираме. През второто полувреме пък Вальо Йосков и Момчил Милков уцелиха гредите. Трябва да вкараме задължително под Аязмото, ако искаме да продължим напред", заяви за "Народно дело" треньорът на домакините Тодор Каменов.

Съставът: Иван Дюлгеров, Александър Михайлов, Стоян Илиев, Цанко Иванов, Марин Сираков, Ерхан Томбак, Светослав Павлов (60-Момчил Милков), Николай Богданов (70-Никола Тодоров), Румен Касабов (75-Кристиян Събев), Слави Славов, Валентин Йосков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).