Черно море ще зимува на върха в Елитната до 15 г. след бой над Лудогорец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 16.11.2015
1561
С класика приключи сезона за Черно море в Елитната група до 15 години. Малките "моряци", водени от Мартин Христов, показаха, че загубата от Спартак 1918 в предишния кръг е вече в миналото и сгазиха Лудогорец с 3:0 на стадиона под Аспаруховия мост във Варна. Пределно мотивирани, домакините подхванаха съперника си още от самото начало, като преди почивката изпуснаха две чисти положения.

Веднъж и гредата спаси "орлетата". През втората част, логиката възтържествува и по-добрата игра на "моряците" даде резултат. Мартин Минчев откри за Черно море, след точно изпълнена дузпа, изработена от Християн Фоти. Отново Минчев бе точен за 2:0, а крайния резултат бе оформен в заключителните секунди, след автогол. Фоти напредна мощно отдясно, центрира по земя, а футболист на "орлетата" засече топката в собствената си врата.

"Доволен съм от всички момчета. Показахме на какво сме способни. Постигнахме победа срещу съперник, който също като нас се опитва да играе хубав футбол, за това и нивото на мача бе високо. Сега ни предстои почивка, като предвиждам да изиграем контроли със силни отбори за да може футболистите да израстват още повече", заяви наставникът на "моряците" Мартин Христов след мача.

С тази победа, Черно море свали Лудогорец от върха в класирането.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).