Без изявен централен нападател "моряците“ са четвърти по голове!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 17.11.2015
799
Отборът на Черно море е на четвърто място по отбелязани голове в "А" група след 15-ия кръг. Въпреки липсата на изявен централен нападател варненци са отбелязали 16 попадения. Първи по резултатност е Литекс с 20 гола, следван от Лудогорец - 18, и Левски - 17.

В последния си мач Черно море вкара на Монтана четири пъти, което изкачи тима с четири места нагоре в подреждането.

Най-добър стрелец на "Тича" от началото на сезона е Матиас Курьор с 5 гола. С два е Хуан Вареа, а с по един - Мехди Бурабия, Живко Петков, Стенио дос Сантос, Мамуту Кулибали, Вилян Бижев, Симеон Райков и Педро Еуженио. Останалите две попадения са автоголове на Асен Георгиев (Монтана) и Кирил Котев (Локомотив Пд).

При голмайсторите в "А" група до момента води Клаудио Кешеру (Лудогорец) със 7 попадения. Втори се нарежда Асприля (Литекс) с 6, а третата позиция Матиас Курьор дели с Бьорн Йоненсен (Литекс), Мартин Камбуров (Локо Пд) и Ивайло Димитров (Славия). И четиримата са опъвали мрежата по 5 пъти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).