Играч на "Морето" се срамувал да си вземе медала след финала за Купата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:04 / 19.11.2015
927
Полузащитникът на Черно море Стенио дос Сантос разкри, че го е било срам да си вземе златния медал след спечелената Купа на България на 30 май в Бургас. 

Дос Сантос бе изгонен в 38-ата минута и остави своя отбор в намален състав, който впоследствие успя да вдигне трофея след голове в последните минути на Бакари и Матиас Курьор, съответно в редовното време и продълженията.

"Онзи ден бе едновременно най-хубавият и най-лошият в кариерата ми. Не можах да се побера в кожата си от яд, че усложних задачата на съотборниците си. Съжалявах за постъпката си и ме беше срам да си вземе медала. Моите колеги обаче ми дадоха кураж, подкрепиха ме и излязох за награждаването", заяви Стенио.

Халфът е убеден, че ако в неделя се вложат на 100 процента и изпълнят указанията на треньора, ще победят Ботев. Стенио, както и Матиас Курьор са сред козовете на тима за успех над "канарчетата". Двамата са вкарали три от четирите гола за "моряците" в последните три срещи с пловдивчани. Матиас Курьор е точен два пъти, а Стенио дос Сантос - веднъж.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).