"Моряците" ще участват на "Балчик къп"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:18 / 28.11.2015
526
Черно море ще се включи в международния турнир "Балчик къп". Моряците са приели поканата на организаторите и така ще проведат втората част от зимната си подготовка в Балчик и Албена. Второто издание на надпреварата трябва да стартира на 5 февруари, а очакванията са тя да бъде доста по-силна от миналогодишната.

Освен варненци до този момент заявка за участие в надпреварата са дали Банско, два молдовски и един румънски отбор. Поканен е и Нефтохимик, както и други отбори от родния ни елит.

Очаква се в турнира да се включи и Виторул, с който варненци са в приятелски отношения. Черно море и тимът на Георге Хаджи изиграха две контроли в паузите на първенството този сезон. В началото на септември моряците победиха румънците с 2:0. В Балчик пък възпитаниците на Никола Спасов отстъпиха с 1:2, а след мача Хаджи сподели, че е доволен от условията и ще доведе тима си отново.

Черно море планува и лагер в Турция от 20 януари до 3 февруари.

Източник: в. „Тема спорт”



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).