Борбени “моряци" взеха точка като гости на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:28 / 30.11.2015
1585
В истински голов трилър, отборите на Левски и Черно море си стиснаха ръцете за реми в една от най-интересните срещи от 15-тия кръг в Елитната футболна група до 17 години. Двубоят, който се игра на изкуствен терен в столицата завърши 3-3. 

Головата фиеста започна в 6-ата минута, когато Калоян Диев изведе "моряците" напред в резултата. След две грешки в отбраната на гостите обаче, "сините" стигнаха до пълен обрат до почивката. 

В 60-ата минута Левски дръпна с 3-1, но въпреки негативния резултат, възпитаниците на Георги Попов не паднаха духом. 

Последваха няколко опасности пред вратата на домакините, а усилията на варненци се увенчаха с успех в 68-ата минута, когато резервата Данаил Димов намали на 3-2. 

В следващите минути натиска на "моряците" се засили още повече, а при една от ситуациите, рефера подмина дузпа за Черно море. Все пак в заключителните минути на двубоя, варненци стигнаха до изравнителен гол, след като Илиян Илиев бе на точното място в точния момент при разбъркване в наказателното поле на "сините". 

След мача, наставника на "моряците" Георги Попов заяви, че е щастлив от характера и мъжеството, които са показали неговите футболисти в този здрав мач, въпреки кадровите проблеми в отбора.

Черно море'17: Иван Дюлгеров, Кирил Радев, Виктор Христов, Кристиян Арсовски, Добромир Добрев, Емил Янчев, Румен Касабов, Влад Михайлов, Илиян Илиев, Мартин Станков, Калоян Диев

Резерви: Симеон Андреев, Ферай Кадир, Асен Василев, Никола Тодоров, Данаил Димов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).