Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Старшата на Черно море надделя над Монтана
Автор: Екип Varna24.bg 17:19 / 07.12.2015Коментари (0)1568
© chernomorepfc.bg
В среща от 16-ия кръг на Елитната ни група до 19 годишна възраст, юношите старша възраст на "Черно море" наложиха волята си над тима на "Монтана".

Двубоят на стадиона под Аспаруховия мост започна с предимство на "моряците". Варненци атакуваха по крилата и създадоха няколко по - сериозни положения, като при едно от тях дежурният голмайстор на тима Валентин Йосков се възползва и откри резултата в 35-тата минута. До края на полувремето липсваха 100 процентовите положения, но варненци държаха инициативата.

Втората част започна отлично за "моряците", които удвоиха аванса си след ново попадение на Йосков. Този гол сякаш пречупи гостите и до края на срещата отборът на "Черно море" изтърва да запише по - изразителна победа на сметката си. В 70-тата минута Николай Минков пропусна да направи резултата класически, като негов удар от бялата точка бе спасен от стража на "Монтана". Последваха още няколко положения, включително и греда на сметката на Стефан Иванов.

За Медийна група "Черно море" наставникът на младите "моряци" Тодор Каменов сподели, че е останал доволен от неговите момчета и от показаната игра.

"По принцип се получи малко по-труден мач от гледна точка на това, че отбора на Монтана бе прибран в тяхната половина. Такива отбори оставят малко пространства и през първото полувреме направихме доста добри флангови атаки, като ни липсваше последното центриране. Все пак създадохме две-три ситуации, като при една от тях вкарахме и гол. С началото на второто полувреме успокоихме мача с втори гол. Имахме и още възможности, улучихме греда и дузпа изтървахме, но хубавото е че това бе един добър мач за нас. Контролирахме срещата, владеехме топката, можеше да вкараме още някои гол, но важното е че се поздравяваме с победа след доста неприятни загуби, които допуснахме. Сега се надявам, че се е върнало самочувствието на момчетата, да повярват отново в себе си и да продължават да играят по този начин", бе коментарът на Тодор Каменов.

"Черно море" 19: Злати Златев, Светослав Павлов, Стоян Илиев, Емил Илиев, Стефан Иванов, Георги Гушлев, Николай Минков, Кристиян Събев (65‘ Николай Николов - 80‘ Цанко Иванов), Николай Богданов (75‘ Кристиян Петков), Марин Сираков (85‘ Слави Славов), Валентин Йосков.


Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: