"Моряците“ се подготвят в "Царско село“ за "заралии“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:42 / 07.12.2015
1061
Eдна тренировка в столичния комплекс "Царско село" проведоха днес футболистите на Черно море, като преди заниманието наставникът Никола Спасов направи подробен анализ на вчерашната тежка загуба от Пирин. Спасов посочи допуснатите грешки с тенденция те да не се повтарят.

След това титулярите от двубоя с "орлетата" проведоха възстановително занимание, а останалите редовно. 

В тренировката участие взеха почти всички играчи, като единствено Стефан Станчев, който получи тежък удар в главата след единоборство с Маркиньос, е оставен да почива, но вече се чувства по-добре. Мехди Бурабия също пропуска гостуването на "заралии", заради натрупани пет жълти картона.

За утре сутрин наставникът Никола Спасов предвижда още една тренировка в столицата, след което "моряците" потеглят към Стара Загора, където в сряда от 17:30 часа им предсоти много важен мач от четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на България срещу тима на "Берое".

Съдия на сблъсъка между "заралии" и "моряци" ще бъде Георги Кабаков, като негови асистенти ще са Атанас Бозев и Румен Иванов. За четвърти рефер на срещата бе определен Георги Йорданов, а за съдийски наблюдател Петър Петров.

В Стара Загора варненци ще бъдат подкрепени от привърженици от фенклуба на Черно море, за които ръководството на клуба е осигурило безплатен превоз.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).