Георги Дерменджиев: Доволен съм от отбора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 12.12.2015
1085
"Принципно моментът беше труден, но съм доволен от това, което направи отборът. Труден мач, срещу труден съперник. В крайна сметка ние победихме и това е удоволствието, защото тимът ще зимува на първо място", каза старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след победата с 2:0 над Черно море.

"Керчев още не е готов. Не искам да спекулирам. Терзиев е друго качество, това е причината за смяната. Владо Стоянов е водеща фигура, той трябва да бъде вратар на този век на България. Той е футболист от много високо качество, футболистите му вярват и умее да командва много добре защитата", коментира той.

"Искам да задържа този отбор. Ако има добра оферта, някой може да си тръгне. Имаме наблюдения около един или двама футболисти. В зимната пауза е малко по-трудно привличането на футболист, който да е по-високо качество. И с двамата (Михаил Александров и Александър Александров) има разговори за подновяване, но ако има оферта, която да удовлетвори собствениците, ще се разделим", каза още Дерменджиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).