Никола Спасов: Имаме всички шансове да се борим за петицата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:30 / 12.12.2015
904
"Мачът беше интерресен, имаше ситуации и пред двете врати, но в определи моменти нямахме късмет. Няма какво да съжаляваме, мачът вече е свършил, загубата си е загуба. Пожелавам на всички весели празници, да отпочинат футболистите, а догодина да направим по-силен полусезон, друго не ни остава", сподели треньорът на Черно море Никола Спасов след домакинската загуба с 0:2 от Лудогорец.

"Като година 2015-та бе добра. Взехме Купата и Суперкупата, играхме Лига Европа, но в първенството не можахме да изпълним това, което бяхме заложили като точков актив. Имаме всички шансове да се борим за петицата. Мачовете са по-малко през пролетта. Можем да се концентрираме само върху тях и смятам, че ще бъдем по-добри от есента. При всички положения ще вземем нови футболисти. Ще се прецени, но се надявам да направим селекцията до Нова година", каза още Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).