Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Рилски спортист спечели дербито на кръга с Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 14.12.2015Коментари (0)390
© БФБ
Рилски спортист спечели дербито на десети кръг на НБЛ срещу Черно море Порт Варна след оспорван мач в Самоков. Тимът, воден от Росен Барчовски се наложи с 83:76 и дели трето/шесто място с варненци и Спартак Плевен с актив шест победи и четири загуби. В следващия кръг Рилецо гостува в Ботевград на Балкан, а Черно море на Спартак Плевен.

Капитанът Йордан Бозов бе над всички за успеха с 23 точки. По 13 отбелязаха Франк Търнър и Златин Георгиев, а Веселин Веселин завърши с дабъл-дабъл от 12 точки и 11 борби.

За Черно море Порт Варна над всички бе Станислав Цонков със 17 точки и 7 борби. Николай Стоянов отбеляза 13, а 12 точки и 8 борби имаше Симеон Илиев. С 11 завърши Никола Маравич.

"За мое огромно съжаление загубихме, а след загуба е трудно да се коментира. Постарахме се да бъдем равностойни, но нападението не ни спореше. Наруши се и балансът в тима, след като двама основни играчи ни напуснаха. Все пак се надявам, че в оставащите мачове от първенството ще се представим на ниво и ще бъдем конкурентноспособни на останалите тимове в лигата", коментира след мача Спас Натов.

"Много труден мач. Искаше ми се да бъде по-лек, но знаех, че няма да бъде така. Варна са добър и мотивиран отбор. Играят без никакво напрежение по няколко причини, които не трябва аз да коментирам. При нас обаче имаше напрежение, защото ни трябваше задължителна победа. Това за съжаление се отрази на играта ни в нападение до момента, в който Веско Веселинов и Данчо Бозов поеха на плещите си мача и бяха с основна заслуга за победата. Другите също се представиха добре. Отново обаче получаваме в един мач прекалено много трудни, но щастливи за другия отбор кошове. Надявам се този карък да се обърне, защото взе да се случва много често на нашия тим. Все пак се надявам, че след тая победа ще ни дойде самочувствието и нещата ще започнат да случват така, както ги искаме", каза и Росен Барчовски.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
"Комодор" (Варна) отстъпи на "Нептун" при 15-годишните
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: