Официално: Георги Илиев подписа с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:25 / 16.12.2015
1559
Черно море привлече първото си ново попълнение. Днес сутринта изпълнителният директор на "моряците" Марин Маринов и бившия капитан на тима Георги Илиев подписаха договор за година и половина. Така след две годишно отсъствие любимецът на варненската публика отново се завърна у дома.

Специално за официалния сайт на ПФК "Черно море" Илиев сподели, че все още не е готов на 100 % и се надява да помогне на отбора с каквото може.

"Завръщам се у дома. Подписахме договор за година и половина и всичко е наред. Винаги е хубаво, когато човек се връща у дома, така че съм щастлив. Отдавна бях решил да се върна, но имаше една въпросителна дали ще продължа в Китай, но като не се случи за мен беше ясно, че моят път е тук на "Тича". Имаше възможност да подпиша с други отбори в Китай, но предпочетох да се прибера. Надявам се да помогна с каквото мога на клуба, ще дам всичко от себе си отбора да върви напред. За тези 3-4 месеца доста тренировки направих с момчетата, така че се познаваме и ще продължим да се опознаваме. Със сигурност не съм готов на 100 %, тези 5 месеца без продължително натоварване ми отнеха доста от формата, но както виждате не спираме да тренираме и се надявам всичко да е наред. На феновете искам да кажа да продължават да подкрепят отбора си с пълни сили и да изпитат много приятни моменти през следващата година", каза още бившият капитан на "моряците", който вече ще носи фланелката с номер 23.

Освен него на 6 януари зимна подготовка с "Черно море" ще започне и 16 годишния вратар от ДЮШ на клуба Иван Дюлгеров, който ще замени Илия Николов чийто контракт изтече. Вече стартира и традиционната анкета в офциалния сайт на "моряците" за играч на 2015 година, като гласуването ще продължи до 31 декември.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).