Георги Илиев: Българският футбол губи от липсата на ЦСКА, Литекс и Локо Сф

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:32 / 19.12.2015
1389
Новото попълнение на Черно море Георги Илиев даде интервю пред "Нова телевизия" в което говори за актуалните теми в българския футбол.

"Има си правилници, при всички положения българският футбол губи от липсата на Литекс, Локомотив София и ЦСКА, като ги няма тези отбори и качеството пада. Те вадят таланти, имат традиции, името на българския футбол е по-добро като ги има тези отбори. Доста неща трябва да се променят в националния отбор, но си има управляващи, които да вземат решенията. Българинът има нужда от по-добри емоции", коментира Георги Илиев по актуалните теми в българския футбол.

"Не продължихме договора, мениджърът ми предложи да водим преговори с други отбори, но аз избрах да се прибера в България", коментира той.

"Връщам се, имам да изпълнявам някои неща с този клуб, искам да вървим нагоре. В мачовете момчетата показаха че имат потенциал и през новата година да го използваме", добави Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).