Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тодор Марев: Проблемът на Черно море е липсата на баланс между линиите
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 22.12.2015Коментари (0)1435
© chernomorepfc.bg
В началото "Черно море" участва в евротурнирите и футболистите не успяха да си починат и да се подготвят добре. Понеже имаше и много нови хора, не успяха да направят боеспособен състав. В някои от първите си срещи обаче демонстрираха сили, които тепърва ще се разгърнат. 

Според мен отборът има нужда от 1-2 попълнения в защита и централен нападател, защото не се знае докога Бакари ще бъде контузен. Но с наличието на тези футболисти, разбира се, ако успеят да ги задържат, "зелено-белите" са способни да направят нещо по-голямо и да атакуват челната тройка. 

Ако бъде решено "Литекс" да остане извън "А" група, това ще бъде един добър шанс за Моряците и с малко късмет да минат по-напред. 

Нападението на "Черно море" не е точно сформирано - да се знае, че винаги напред ще играят определени състезатели. Позициите се сменяха непрекъснато и имаше крила, които играеха като централни нападатели. Живко Петков претърпя операция от апендицит, Симеон Райков ту загатваше за големия си потенциал, ту редуваше силни и слаби мачове. 

Всичко това повлия на резултатността на нападението и естествено, ако нападението не може да се справи, се нагърбват халфовете. За сметка на това пострада защитата, допускайки голове, и затова трябва да се намери точният баланс между отделните линии в отбора. 

Завръщането на Георги Илиев е положително най-вече за него самия, защото съвсем в реда на нещата е да доиграе своята кариера в "Черно море". Похвално е, че се дава шанс да такива футболисти, които са продължители и приемници на историята на "Черно море". 

Георги Илиев ще си заслужи мястото, което му се полага в историята. Той е много креативен като халф, с много опит и това ще даде стабилност в средата на терена и увереност на нападателите. 

Струва ми се, че отбора го очакват положителни дни, а и по традиция зимната подготовка във Варна се отразява много добре на футболистите.

Тодор Марев
рекордьор по мачове за "Черно море" в "А" група

Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: