Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Григор Димитров отказал солидна сума, за да дойде на турнира в София
Автор: Екип Varna24.bg 11:20 / 24.12.2015Коментари (10)1666
©
600 000 долара за трите години, през които ще се провежда големият турнир в Garanti Koza Sofia Open, е отказал най-добрият ни тенисист Григор Димитров. Това е била офертата, която организаторите са пратили на мениджърския му екип в САЩ, но така и не получили отговор.

Освен това му било гарантирано и удължаване на договора за още една година за турнира в Истанбул, на който участва през тази година заедно с Роджър Федерер. Сега не е ясно дали ще бъде поканен отново от турците, които са спонсори и на турнира в "Арена Армеец" през февруари.

Григор разочарова сериозно феновете си в България с това, че не пожела да участва в България, като това се очакваше с огромен интерес. Григор напълни залата за демонстративния си мач с Гаел Монфис преди месец.

Вместо в София той реши да се пусне на турнир във Флорида една седмица след приключването на откритото първенство на Австралия, първия турнир от "Големият шлем".

През 2015 година Димитров за втори път отказва да играе пред родна публика. Той отклони и поканата на капитана ни за купа "Дейвис" Тодор Енев за плейофа срещу Унгария за класиране в по-горната група на неофициалното световно.

Първият му турнир за 2016 година започва още на 4 януари. Димитров ще участва в Бризбейн, който е част от загряващите за откритото първенство на Австралия.

Новото име в списъка на тенисистите, които са заявени да играят в София, е това на бившия №8 в света Янко Типсаревич (Сър), който се възстановява след операция на стъпалото.

Източник: в. 24 часа








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mitkoapostolov
премахни филтъра

0
 
 
Sprete da obrahtate vnimanie na tova momtche,sled kato to ne zatchita stranata,v koiato e roden i izrastnalZapihete go v spisaka na Matei Kaziiski,Dimitar Berbatov'bliznacite-basketbolisti i ohte drugite,koito ne jelaiat da zahtitavat rodnia trikolior!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: