Матиас Курьор: Желанието ми е да завърша сезона във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:49 / 29.12.2015
1425
Звездата на Черно море Матиас Куриьор заяви желанието си да остане във Варна. Националът на Мартиника призна за интерес от страна на други клубове, но бе категоричен, че не желае да ги коментира. 

"В момента ръководството на Черно море води разговори с моя мениджър за нов договор, но официално все още нямам такъв. Може би след Нова година ще имам повече информация. Предложения от други отбори не липсват, но в момента не се интересувам от тях. Искам да завърша силно сезона с Черно море, а след това ще видим", каза Курьор. 

Запитан от кои страни са тимовете, които желаят да го привлекат, Курьор сподели: "Знам за клубове от Беларус, Русия, Турция, Франция, Албания и България. От "А" група интерес има от два клуба. Но за мен това не е важно. Не мога да коментирам други отбори, след като в момента съм футболист на Черно море. Това би означавало, че не ми пука за този отбор. Аз съм обвързан с Черно море не само чрез договор, а и емоционално". 

Матиас ще пристигне във Варна, три дни след старта на зимната подготовка - на 9 януари, тъй като е получил разрешение от треньора Никола Спасов за по-дълга почивка. 


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).