Черно море цака с коза "Романов"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 07.01.2016
1427
Владислав Романов ще бъде големият удар в зимната селекция на Черно море. Трансферът бе пазен в тайна до последно, но ден преди първата тре­нировка на "моряци­те" името на бивше­то крило на Локо (Сф) се появи и за­радва феновете на "Тича". Твърдеше се, че Романов дълго време е преговарял с пловдивския Ботев, където е желан от новия треньор Николай Костов, но в крайна сметка е предпочел да продължи кариерата си във Варна.

Треньорът Никола Спасов нито потвърди, нито отрече новината, като се застрахова, заявявай­ки, че на този етап нищо не е сигурно. Във Варна обаче упорито се говори, че юношата на ЦСКА Романов ве­че е взел окончателно решение да играе в Черно море през пролетта и е дал твърда дума на ръководството на клуба.

С неговото идване чистите крайни нападатели на Черно море стават петима. Останалите в тима, които могат да бъдат използва­ни по крилата, са Матиа Курьор, Си­меон Райков, Андреас Васев и младия Илиян Неделчев. За­ради липсата на чист нападател обаче звездата Курьор бе използван в много от мачовете през есента на върха на атаката. През сезона на същия пост Нико­ла Спасов преквали­фицира и крайния нападател Педро Еуженио, който се справи повече от добре.

От Черно море за­явиха, че не са приключили със селекцията, но пазят в тайна имената на играчи­те, с които преговарят, за да не се попречи на трансфери­те.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).