Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море надделя над Ямбол
Автор: Екип Varna24.bg 09:06 / 24.01.2016Коментари (0)487
Девети успех от началото на сезона в НБЛ VIVACOM записа Черно море Порт Варна, след като записаха успех над Ямбол с 92:88. Двата тима сизиграха много оспорван мач, но силите на варненци се оказаха повече в края. Черно море вече е с баланс 9-7 и остава на шестото място и след този кръг, докато ямболии са осми с 3-13. В следващия кръг варненци ще гостуват на Лукойл Академик, докато Ямбол приема Спартак Плевен.

Най-резултатен за домакините стана Никола Маравич с 22 точки, а той добави и 5 борби. Силно се включи Николай Стоянов с 19 точки, а 17 и 7 асистенции имаше Станислав Цонков.

Пореден много добър мач в шампионата, този път срещу бившия си отбор, изигра плеймейкърът на ямболии Милиян Боцка. Той завърши с 36 точки и 7 асистенции, с с дабъл-дабъл от 21 точки и 11 борби се отчете Денис Агре.

"Стана много хубав мач. Мина през много перипетии. За съжаление, както видяхте двама наши основни състезатели получиха контузии. За жалост може би контузиите им са сериозни, щом такива здрави момчета като тях не успяха да се върнат и да помогнат. Не успяхме да издържим до края, но стана хубав мач за гледане. Поздравявам отбора на Варна с победата. Да, Бочка игра много добре. За мен е важно, че освен, че вкара много точки, той игра и за отбора. Създаде доста ситуации и за младите, които трябва да играят и да се развиват", коментира след мача Петър Петров.

Спас Натов бе доволен от победата, но призна, че мачът е бил доста тежък: "Естествено е, че бе притеснителен фактът, че 4 минути преди края останахме без Алексиев и Нацкин. Радвам се, че успяхме да победим в един много тежък мач за нас. Ямбол играха много силно в нападение. Ние не се справихме с всички в защита, но поне не позволихме на Говедаров да се разиграе, така че една злина по-малко", заяви Натов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: