Трима българи ще ръководят реферите на Garanti Koza Sofia Open

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:35 / 26.01.2016
728
Трима българи ще ръководят реферите на тенис турнира на АТР Garanti Koza Sofia Open, чиито квалификации започват в събота, 30 януари, в зала "Арена Армеец София".

Носителката на сребърна значка Веселина Донева е главен съдия. Тя заемаше същата длъжност и на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в периода 2012 - 2014 година.

Помощник на Донева е председателят на съдийската комисия към БФТ Любомир Бадински. А Антоанета Димитрова е шеф на реферите. Супервайзър на състезанието от категория "АТР 250" в София е испанецът Карлос Санчес.

Сред съдиите на стол най-известното име е на бразилеца Карлос Бернардеш. Той влезе в полемика с Рафаел Надал миналата година на турнира в Рио де Жанейро. В резултат на това испанецът поиска Бернардеш да не ръководи негови мачове. Впоследствие двамата изгладиха отношенията си и тази година в Доха съдията от Сао Пауло беше на стола в мач на Надал.

Останалите съдии на стол са Роланд Херфел (Германия), Мохамед ел Дженати (Мароко) и Блазе Трифуновски (Нова Зеландия).

Ще има и трима арбитри, които ще реферират мачове в първите четири дни. Това са британецът Бен Андерсън и Сонер Сиври и Халук Торун от Турция.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).