Голям бияч се закани на Кобрата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:34 / 02.02.2016
485
Британската машина за тежки удари Дерек Чисора е готов да се бие срещу Кубрат Пулев. Кобрата вече изрази готовност да атакува европейската титла в тежка категория в професионалния бокс и едва ли ще откаже двубой. Освен това Пулев и Чисора са съотборници в немския "Зауерланд", а шефовете на клуба имат интерес от двубой помежду им, който ще се радва на голям интерес. 

Още преди Нова година Пулев съобщи, че иска да се бие в София за титла, а сега най-вероятно ще трябва да се изправи срещу своя съотборник. 

"Искам да се бия с Пулев, помолих моите шефове за тази битка. Искам да го победя в България", закани се от своя страна Чисора, който се слави с това, че няма респект към никого. 

Чисора трябваше да се бие за европейската титла с Антъни Джошуа, но той се отказал, съобщава boxingnewsonline.net. Това дава възможност на Кобрата да е официален претендент за престижния пояс. 

32-годишният Чисора има пет поражения в кариерата си. Сегашният световен шампион Тайсън Фюри го е побеждавал два пъти, но ирландецът отказа да защитава пояса и се прости с европейската титла.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).