Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Зелени“ биха "жълти“ в учебна игра на "моряците“
Автор: Екип Varna24.bg 18:28 / 03.02.2016Коментари (0)1245
© chernomorepfc.bg
Селекцията в „Черно море“ може да се смята за приключена, каза Никола Спасов
Футболистите на "Черно море" проведоха днес учебна игра на стадион "Младост" в която отборът на "зелените" победи този на "жълтите" с 2:1.

Играта започна по-добре за "зеления" тим, който бе в състав: Китанов, Венков, Траянов, Паланков, Николов, Илиев, Маркович, Романов, Курьор, Георгиев и Бакари. 

Срещу тях наставникът Никола Спасов извади друга формация в жълто. На вратата на "жълтите" застана Чанович, както и юношите Емил Янчев, Мартин Костадинов, Стефан Иванов и Валентин Йосков и още Петков, Клок, Вълчанов, Стенио, Райков и Васев.

В шестата минута удар с глава на Николов бе отразен от Чанович. В деветата сръбският страж отново се намеси отлично след воле на Бакари. В последствие Чанович отрази опасни удари на Илиев и Паланков. Противно на действията на терена "жълтите" поведоха с бомбен шут от дистанция на Райков. Последваха нови два пропуска на Васев.

За второто полувреме наставникът Никола Спасов направи някои вътрешни промени между двете единайсеторки, като в игра се появи още един юноша на клуба-Румен Касабов.

Най-новите две попълнения на "моряците", които днес подписаха договори - Вълчанов и Маркович изпробваха късмета си в началото на второто полувреме, но ударите им бяха спасени.

В 46-та минута Георги Илиев изравни след неспасяем снаряд в горния ляв ъгъл. Две минути по-късно Валентин Йосков изведе "зелените" напред, след като бе изведен сам срещу вратаря. В последните минути "жълтите" се хвърлиха ва банк напред, но отново Васев на два пъти и Живко Петков пропуснаха да се разпишат.

За медийна група "Черно море" наставникът на варненци Никола Спасов заяви, че е доволен от старанието на всички, въпреки тежките натоварвания и двуразови тренировки през седмицата. Той заяви още, че селекцията вече може да се счита за приключена и на предстоящият турнир "Балчик Къп" ще работи върху избистрянето на състава за пролетния дял на шампионата.


Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: