Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Жоро Илиев: С това лице не може да говорим за амбиции
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 08.02.2016Коментари (0)1820
© chernomorepfc.bg
Завърналият се тази зима в Черно море Георги Илиев бе доста критичен към представянето на тима по време на подготовката. В последната контрола варненци стигнаха трудно до успеха над лидера в Б група Дунав Русе - 2:1 на турнира в Балчик.

"В интерес на истината не стояхме много добре. Може би се дължи на факта, че бяхме 5-6 нови момчета, които зимата подписахме договори. Явно ще ни трябва още време, за да свикнем един с друг. Но със сигурност има още доста неща да подобряваме и върху които да работим", каза халфът пред 'Тема Спорт".

"Прекалено много говорим за някакви цели, амбиции. Въпросът е да постигнем добър синхрон и по време на мачовете да показваме истинското си лице. Защото това лице, което демонстрирахме в последната контрола и въобще през подготовката, не мисля, че можем да говорим много за амбиции. Нека първо се сработим, да заиграем доста по-добре и вече ще може да говорим за цели. Всеки говори за това, но в крайна сметка кошниците остават празни. Надявам се времето да ни стигне. Имаме още няколко контроли, в които да започнем да синхронизираме и подобряваме нещата. Отсъствието на няколко контузени играчи със сигурност оказва влияние, но смятам, че имаме дълга скамейка и това не може да служи като оправдание. Явно ни трябва време", добави лидерът на варненци. Той пропусна почти целия есенен дял заради контузия. Поради тази причина Илиев не игра за Шудзяджуан и се прибра да се възстановява във Варна.

"Тежко е, доста време бях без отбор. Да, имах договор с Шъдзяджуан, но реално не тренирах с тима. Все пак през тези шест месеца успях да излекувам доста контузии", сподели бившият национал. Той похвали младата надежда на Черно море, нападателя Валентин Йосков(17г.).

"Има бъдеще пред него. Йосков разполага с голям потенциал и сега е моментът да работи. Тези няколко години, в които навлиза в мъжкия футбол, са най-важните за него. От значение е и това да попадне на точните треньори и съотборници. Да мисли като професионалист. Има качества за голяма кариера. Тепърва ще се говори за него", завърши Георги Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: