Борислав Стойчев започна тренировки с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:20 / 17.02.2016
1539
Централният защитник Борислав Стойчев започна тренировки с отбора на "Черно море". Бранителят за последно игра за гръцкия "Атромитос". Преди това той е преминал още през родните "Левски", "Видима Раковски", "Черноморец" (Бургас), "Сливен", "Любимец", "Миньор" (Перник), както и "Берое", с който печели Купата и Суперкупата на България. Стойчев в момента е свободен агент и се очаква да премине на "Тича". Той е роден в Хасково на 26 ноември 1986 година и е висок 187 см.

Иначе отборът на "Черно море" ще проведе една тренировка днес на стадион "Младост", която ще завърши с двустранна игра. В нея трябва да се включат всички здрави играчи с изключение на Траян Траянов, който продължава с физиотерапията. Същевременно стана ясно, че Педро Еуженио е увеличил натоварванията, като за него и за Бакари медицинския щаб на "моряците" прави всичко възможно да ги вдигне на крака за първата среща от пролетния полусезон срещу "Славия" през уикенда.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).