Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Голям брой основни играчи отпаднаха от групата на "Морето" за мача срещу Славия
Автор: Екип Varna24.bg 17:03 / 20.02.2016Коментари (0)578
© chernomorepfc.bg
В отлично настроение тази сутрин футболистите на Черно море проведоха последна тренировка на стадион "Тича", преди да потеглят за столицата, за първия си мач от пролетния полусезон в А група. 

Утре от 13 часа "моряците" гостуват на един от основните си конкуренти в борбата за място в евротурнирите Славия, като двубоя на стадион Овча купел ще бъде ръководен от рефера Ивайло Стоянов. 

Доста основни играчи отпаднаха от групата на Черно море за мача с "белите". За натрупани картони в морската столица остава Симеон Райков, а също и контузените Бакари, Стефан Станчев и Траян Траянов, юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев, също и Иван Маркович. Подписалия официално с "моряците" Борислав Стойчев все още чака жълтата си карта от Кипър и ще пропусне утрешния мач.

"Познавам обстановката и момчетата в отбора. Адаптирам бързо в отбора. В тима има конкуренция, което е най-важното. Първо ще трябва да се преборя с нея. Надявам да успеем да си извоюваме място в Лига Европа", заяви новия член на "моряшкия екипаж" Стойчев, който официално парафира договор с "моряците".

Друг от новите футболисти в отбора - Иван Вълчанов заяви, че няма да има никакви сантименти срещу бившия си клуб Славия. "Играл съм в този Славия, но сега съм футболист на Черно море и не може да става дума за сантименти. Надявам се да победим и да вземем три точки и да го направим с добра игра. Свикнах с обстановката на "Тича", в отбора ме приеха много добре. Моите лични амбиции са да се представям добре и да помогна на тима да постигне целите си. Смятам, че имаме шансове да попаднем в тройката", допълни Вълчанов.


Още по темата: общо новини по темата: 9
22.02.2016
21.02.2016
21.02.2016
19.02.2016
18.02.2016
18.02.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: