Отборът от Плачидол излъга старшата на "Морето" в Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:11 / 22.02.2016
1455
Старшата възраст на "Черно море" завърши контролите от зимната си подготовка със загуба. В последна си проверка преди началото на шампионата юношите старша възраст на "моряците" отстъпиха с 2:3 като гости на "Интер" (Плачидол). Срещата се игра на изкуствения терен в Добрич.

През първата част варненци бяха по-активният тим и създадоха няколко изгодни положения. В 35-та минута Румен Касабов откри резултата след точно изпълнена дузпа. След почивката бяха направени много смени в състава на "моряците" и домакините се възползваха като направиха пълен обрат след три попадения от статични положения. В 70-та Момчил Милков оформи крайното 3:2, а до края гостите пропуснаха да стигнат и до равенство.

За Медийна група "Черно море" наставникът Тодор Каменов заяви, че е доволен само от показаното през първото полувреме, но не и след почивката, когато многото смени са разстроили играта на отбора. Той сподели, че ще си извлекат необходимите поуки, за да не допуснат същите грешки и в първия мач от пролетния дял на първенството, който е следващата неделя срещу ЦСКА.

Състав: Иван Дюлгеров, Александър Михайлов, Стоян Илиев, Цанко Иванов, Добромир Добрев, Светослав Павлов, Ертан Томбак, Емил Янчев, Дейвид Венциславов, Илиан Илиев, Румен Касабов

Резерви: Павлин Евтимов, Христо Илиев, Николай Николаев, Марин Сираков, Дениз Гюрезчи, Николай Богданов, Кристиан Събев, Слави Славов, Момчил Милков, Кристиян Петков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).