Милен Бакърджиев: Четвъртото място е запазено за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:46 / 23.02.2016
1607
Четвъртото място в "А" група е запазено за Черно море, прогнозира за "Народно дело Седмицата" големият халф на отбора от 80-те години на миналия век Милен Бакърджиев.

Вчера Черно море завърши 0:0 като гост на Славия в първия си мач от пролетния полусезон. Двубоят бе равностоен, макар че в много моменти след почивката "моряците" бяха по-футболният отбор. Те създадоха и три чисти положения, но не успяха да ги реализират и да спечелят трите точки. В 36-ата минута Матиас уцели с глава дясната странична греда, а в 74-ата варненци на три пъти пропуснаха да открият. Коварен удар на Педро бе избит от вратаря Жоро Петков, който отклони с глава и добавката на Георги Илиев. Втората добавка на Владо Романов бе избита от бранител. В 83-ата минута след пас на Педро Матиас насочи кълбото ниско долу, но стражът Петков отново спаси.

В последните секунди на триминутното продължение Стенио дос Сантос получи пресилен червен картон. Халфът на Черно море влезе за топката заедно с Димитър Пиргов и двамата паднаха на тревата след съприкосновението. Реферът Ивайло Стоянов веднага изгони Стенио, който така и не стана от земята. Националът на Кабо Верде се превиваше от болка и бе изнесен с носилка.

Дебют за Черно море направиха Пламен Николов, Владо Романов и Иван Вълчанов. Първите двама бяха титуляри, а Вълчанов влезе след почивката срещу бившия си тим. При завръщането в родния клуб след 26 месеца капитанът Георги Илиев облече любимата си фланелка за 207-и път в "А" група.

На Черно море му остават 13 мача до края на сезона. Подопечните на Никола Спасов заемат пето място с 25 точки, с 6 по-малко от четвъртия Славия.

"За мен е вън от съмнение, че ще завършим четвърти, тъй като сме по-добри от Славия и ще ги изпреварим. Много трудно обаче ще бъде да станем трети, тъй като Левски и Берое са стабилни отбори и имат сериозен аванс пред нас", заяви Бакърджиев.

Както е известно, ако Черно море финишира четвърти, ще играе в Лига Европа само ако Берое вземе купата на България.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).