На "Тича" вдигат Бакари за сблъсъка с Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 23.02.2016
751
Играчите на "Черно море" продължиха подготовката си за мача с "Левски" с двуразови занимания. Сутринта "моряците" се изпотиха във фитнеса, а следобед проведоха занимание с топка на стадион "Младост".

За радост на наставника Никола Спасов в тренировката се включи и централният нападател Бакари, който вчера премина ехограф и резултатите от него са много добри. Според медицинския щаб на варненци той ще бъде натоварван постепенно, с тенденция да бъде готов за сблъсъка със "сините".

Другият проблемен футболист в редиците на "моряците" - Траян Траянов също започва да се подготвя по индивидуална програма. Другата добра новина за "Морето" е, че жълтата карта на последното ново попълнение Борислав Стойчев вече е пристигнала и той ще бъде картотекиран до края на седмицата. Освен на него Никола Спасов ще може да разчита и на друго ново попълнение - Иван Маркович.

В строя се завръща и изтърпелия наказание Симеон Райков.

Единствените, които със сигурност пропускат срещата с "Левски" са наказаните Стенио дос Сантос и Марк Клок.

Преди следобедното занимание железният бранител Мамуту Кулибали почерпи подобаващо съотборниците си за своя рожден ден. Той си пожела да е здрав и да се опази от контузии.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).