Георги Илиев: Можем да стигнем до евротурнирите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 26.02.2016
743
Халфът на Черно море Георги Илиев вярва, че тимът може да се пребори за евротурнирите.

"Важен беше първият ни мач със Славия. Понякога е добре да не загубиш. Има доста двубои, в които можем да наваксаме. Нека да гледаме напред. Идват тежки мачове, като този с Левски", каза завърналият се на "Тича" тази зима бивш национал.

"Трябва да отчетем факта, че ще имаме доста отсъстващи. В България всеки може да победи всеки. Ще се опитаме да вземем трите точки. Ще видим на видео силните и слабите страни на Левски. За нас силните страни са мотивацията и домакинството. Теренът е тежък, валя доста в последните дни", добави Илиев, цитиран от "Тема спорт".

"Ако направим няколко поредни победи, можем да наваксаме изоставането си в класирането. Във всеки отбор има моменти на спадове. Надявам се да поддържаме възходящо ниво. Всеки вярва, че можем да стигнем до евротурнирите", завърши полузащитникът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).