Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Ловецът" на бежанци Динко: Те ми скочиха и аз се защитавах
Автор: Екип Varna24.bg 09:08 / 09.03.2016Коментари (9)2947
©
Бежанците на границата ми скочиха и се защитавах. Това обяви Динко Вълев пред bTV. Мъжът от Ямбол предизвика широка дискусия с действията си, след като лично залови група сирийци, проникнали у нас. Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ, когато се натъкват на групата мигранти.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох, и той се засили отгоре ми. Ударих го и той падна на земята, започна да вика - Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко Вълев.

"Направих това, което беше правилно. Защитавах се", добави той.

Нидал Алгафари също коментира темата, като каза, че Динко просто се е правил на бабанка и не така трябва да се отнасяме към мигрантите.

"Вижда бежанци и тръгва да се бие. Защо е нужно? Не се постъпва така. Бежанците са хора, които в момента търсят спасение", обяви Алгафари.

"Защо тогава режат мрежата и минават границата", контрира го Динко.

В разговора участва и адвокат Николай Хаджигенов, според когото в думите на Динко се съдържат много признания за нарушения на закона и ако се стигне до съд, той ще си получи заслуженото.

"Всичко, което говорите в студиото, може да се използва в съда. Има куп нарушения на закона от ваша страна, така че не се правете на герой", обяви юристът.

Динко пък му отговори, че явно адвокатът е решил да си вдига имиджа, след като е дошъл в студиото да коментира темата.

Срещу Динко от гората излизат общо 11 души. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно, а всички са от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята и да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка", допълни Динко.

След това мъжът подал сигнал към телефон 112. Юристи определиха действията на мъжа като "незаконен арест".




Още по темата: общо новини по темата: 832
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/139 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само така :) Няма незаконен арест - всички маймуни обратно на клона от който са слезли
+3
 
 
Браво ДИНКО,така се брани граница и Родина,респект,сутринта и аз гледах по телевизията,срам ме беше от този уж мнооого умен адвокат и Алгафари,но браво момче и аз съм служил на границата преди доста време и мога да кажа че тя е свещена и неприкосновена,какво търсят тези хора там, има си КПП ,оттам да минават,браво на теб още веднъж.
+3
 
 
Динко, респект. Обществото се пробужда и няма да те остави на мангало-защитниците да те гаврят и съдят, задето браниш родината си.
+4
 
 
На червената маймуна АлГалфонари да обяснят,че неговите сънародници са влезли НЕЛЕГАЛНО...което не само е нарушение но и престъпление.А това момче ,както и да е действало се е намирало в собствената си страна и земя...най малкото предвид събитията в последните месеци е наясно,че това са хора които не са безОпасни,щом знаят от къде да влезнат в чужда държава!
+3
 
 
Все повече съм фенка на Динко! Браво на това смело момче! Има вече и страница във фейсбук: "НИЕ Подкрепяме Динко Вълев" Респект към героите на нашето време като Динко Вълев от Ямбол!
на 09.03.2016 г.
+7
 
 
Много Динковци трябват за да се оправи положението и тези НЕЗАКОННОВЛИЗАЩИ в България т.н. бежанци, а и трафикантите, да знаят, че ще ядат бой.....като не искат да ги бият, да влизат от където трябва. Все едно да отида на гости и вместо през вратата, да влеза през прозореца, става нали, ама сигурно ще ям и бой ???????? Браво Динко !!!!!
+6
 
 
България е наша Родина и наш дом. Всеки българин е длъжен да я защитава, така както защитава и родната си къща. Ако аз съм решил да отида до някъде и пътьом влезна в дома на адвоката Хаджигенов разпъна си постелки да поспя ден-два, оставя сума ти поразии след себе си и му кажа, че само минавам през дома му по пътя си за някъде дали ще се отнася с умиление към мен? А колко от въпросните "мигранти" са наистина такива? Колко случая вече има на атентати в Европа и Турция от уж "мигранти"? Границата на всяка една държава е неприкосновена и пресичането й през места различни от КПП-та е престъпление.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
БРАВО ДИНКО!!!НА ТЕЗИ..."ПРОКТОЛОЗИ"(ОБЛИЖИГЪЗАНИ), КОИТО ЗАЩИТАВАТ УЖ ЧОВЕШКИ, МОРАЛНИ, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ИСКАМ ДА КАЖА:....ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПСУВА, АМА АКО НЕ БЯХ ТОЛКОВА КУЛТУРЕН, ЩЯХ ДА ИМ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НА ВСИЧКИ!!!ВОЙНА???КАКВА ВОЙНА ИМА В СИРИЯ?!ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ С НЕ МНОГО ЯСЕН ПРОЗИХОД И НЕ МНОГО ЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ!ДИНКО, ОТИВАЙ ДА МАЧКАШ "НО-СЪРИ"!ИМА И ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ, ГОСПОДА...ДИНКО Е ЗАЩИТИЛ НАШАТА ГРАНИЦА!БИЛ ГИ Е...АКО НЯКОЙ ВЛЕЗЕ В ДОМА ВИ БЕЗ ДА ПОЧУКА И МУ РАЗРЕШИТЕ...С БАНИЦА ЛИ ЩЕ ГО ГОСТИТЕ???МАЧКАЙ ДИНКО, МАЧКАЙ АМА НЕ ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, МАЧКАЙ СИ ГИ ТИХО!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: