Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Ботев без звездата си в мача срещу Морето
Автор: Екип Varna24.bg 11:01 / 11.03.2016Коментари (8)870
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) няма да може да разчита на Тодор Неделев за предстоящото домакинство на Черно море, съобщава "Тема Спорт". Контузията на атакуващия халф ще му попречи да вземе участие и в мачовете на националния отбор по време на паузата срещу Португалия и Македония.

Неделев е с травма в бедрото и пропусна последния мач с Берое (1:1). Футболистът на Майнц 05 ще е аут до края на март. Контузен е и вратарят Валентин Галев, който също е аут за двубоя с "моряците".

Добрата новина за старши треньора Николай Костов е, че Даниел Златков вече тренира пълноценно. Централният бранител вече участва в натоварванията наравно със своите съотборници, след като в началото на годината претърпя операция и пропусна почти цялата подготовка за пролетния полусезон.


Още по темата: общо новини по темата: 15
15.03.2016
15.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей ся заради тошо ша си го преместа от единия крачол в другия.
0
 
 
Аз съм от Ботев, но напълно подкрепям Чопър. Защо взима толкова голяма заплата като ще изиграе няколко мача и то наполовина. Да излезе и да каже някой от ръководството защо го взеха изобщо. Такъв чуплив беше и преди да се разходи до немско. Някаква далаверка май има.
0
 
 
Чопър, остави го Тошко него ние си го знаем, ти погледни играчите с огромен потенциал които въобще не са чупливи, визирам Бадема, Камбура, новото попълнение дето не е играло от 2 години Иванов и всички останали перспективни футболисти от 30 на горе! Това му викам аз отбор с бъдеще и амбиции!
-2
 
 
Фейнчетата с жълти лигавници...Сега разбрахте ли защо вашето Тоше не успя в Майнц...Щото като потичка малко и отива в лазарета.Колкото и да има умения или качества...на него просто НЕ може да се разчита.Той вечно е контузен или с болежки...Лигав ли е,чуплив ли е...но в Майнц явно го усетиха и се отказаха от него.Не може да градиш стратегия или тактика около халф,който не е сигурен че ще играе всеки път. Слагайте минуси,но момчето ви е кекаво...или селско тарикатче, а на швабите им писна и ви го пратиха на вас. Така,че наслаждавайте се...Тошето е за вътрешна "консумация".
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: