Черно море потегли за Пловдив с мисълта за победа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:40 / 12.03.2016
803
Последна тренировка на стадион "Тича" проведе тази сутрин отбора на Черно море, след което с група от 18 футболисти пое към Пловдив за гостуването на Ботев от 25-ия кръг в "А" група. 

От нея отпаднаха цели 8 футболисти - трайно контузените Стефан Станчев и Траян Траянов, както и Бекир Расим, Иван Вълчанов, Живко Петков, Андреас Васев и юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев. 

От лагера на "моряците" лъха оптимизъм преди мача с "канарчетата", като в тима са настроени да прекъснат негативната си серия от началото на пролетния полусезон в утрешния двубой. Срещата на базата в Коматево е в неделя от 14 часа и ще бъде ръководена от столичния рефер Георги Димитров.

Групата на Черно море за мача с Ботев (Пд): Китанов, Чанович, Венков, Николов, Педро, Стойчев, Илиев, Паланков, Кулибали, Стенио, Бакари, Райков, Клок, Курьор, Романов, Йосков, Маркович.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).