Костов: Нямаме намерение да се съобразяваме с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:11 / 13.03.2016
849
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Костов отново е принуден да импровизира в центъра на защитата за мача с Черно море след наказанието на Радослав Терзиев. Очаква се специалистът да оформи двойка Милен Гамаков и Орлин Старокин пред вратаря Виктор Голас.

Както е известно, Даниел Златков поднови тренировки след възстановяването си от операция на кръста, но още не е готов за титуляр и ще остане на пейката. В миналия кръг срещу Берое Старокин си партнираше с Терзиев.

В дясната зона на отбраната ще действа Йордан Христов, а отляво Игор Ощипко. В халфовата линия този път жълто-черните ще заложат на изтърпелия наказанието си Лъчезар Балтанов, на върнатия в състава Мариан Огнянов, на младия талант Серкан Юсеин и на напористия Божидар Васев.

В атаката в отсъствието на Тодор Неделев на Грегьри Нелсън ще партнира младокът Наско Милев.

Канарчетата са амбицирани да победят съперника в чест на 104 години от основаването на клуба (12 март 1912 г.).

"Черно море е силен противник, разполагащ с опитни футболисти. Ние обаче нямаме намерение да се съобразяваме с тях, а ще се стремим да наложим нашия стил на игра. Разчитам на футболистите да покажат най-доброто от себе си", заяви старши треньорът на Ботев Николай Костов пред "Тема спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).