Черно море взе реванш от Ботев в Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 16.03.2016
1388
Ботев допусна загуба с 2:3 от Черно море в мач от 21-ия кръг на първенството в U19. Двубоят се игра на естествен терен №1 в "Коматево", а това е едва второ домакинско поражение за "канарчетата" от началото на сезона.

Момчетата на Иван Кочев изиграха кошмарна първа част, в която инкасираха три попадения във вратата си. Още във втората минута Атанас Куманов върна към вратаря Атанас Гичев, който пусна слаб пас към свой съотборник и поставен под натиск от Валентин Йосков защитникът изби топката в тялото на нападателя на "моряците" и кълбото влетя в опразнената врата за 0:1.

В 30-ата минута "жълто-черните" направиха нова груба грешка в отбраната си и Румен Касабов стреля от границата на наказателното поле, пращайки кълбото във вратата за втори път. Само пет минути по-късно Касабов вкара втори гол, който бе идентичен на предходния и с удар от 20 метра закова топката в долния десен ъгъл на вратаря Гичев.

След почивката пловдивчани се активизираха и в 52-ата минута Милко Георгиев центрира отляво, Иван Кирев бе изпуснат от отбраната на "зелено-белите" и отблизо вкара за 1:3. В 63-ата минута "канарчетата" изпълниха късо ъглов удар и Атанас Пашалиев центрира в наказателното поле, където Иван Кирев с глава реализира втория си гол в мача, връщайки интригата - 2:3.

Последва натиск на ботевистите и те стигнаха до трети гол, който обаче бе отменен заради засада. До края на срещата "моряците" съумяха да съхранят аванса си и постигнаха втора победа над "жълто-черните" през сезона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).