Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Лошата серия продължава! Черно море вече 8-и мач без победа след 1:1 срещу Локо (Пд)
Автор: Екип Varna24.bg 15:56 / 20.03.2016Коментари (49)1317
Черно море и Локо (Пд) завършиха 1:1 в мач от 26-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Мартин Камбуров вкара за "смърфовете" в 10-ата минута от дузпа, а Матиас Курьор (55) бе точен за домакините.

По този начин "моряците" удължиха ужасната си серия и вече 8-и пореден двубой нямат победа. Локо път спечели 5-ата си точка на чужд терен от началото на сезона.

Първият удар към една от двете врати в мача бе в 6-ата минута, когато Борислав Стойчев от домакините засече с глава центриране от корнер, но топката излезе в аут.

Три минути по-късно "моряците" останаха с човек по-малко след директен червен картон на Симеон Райков. Юношата на Локо (Пд) събори в наказателното поле Крум Стоянов, който изскочи сам срещу вратаря Георги Китанов след хубав извеждащ пас на Ванчо Траянов.

Съдията Таско Тасков логично отсъди дузпа, а Мартин Камбуров бе точен от бялата точка за 0:1.

Черно море имаше претенции за дузпа за нарушение срещу Бакари в 25-ата минута. При ситуацията обаче Александър Тунчев игра с топката и я изчисти в корнер.

В 31-ата минута халфът на Локо Мартин Райнов изведе Димитър Велковски сам срещу вратаря на Черно море, но съдията вдигна засада, а от телевизионните повторения се видя, че такава няма.

В 42-ата минута дойде най-чистото положение за Черно море през първата част. Стенио направи пробив и стреля фалцово от 20-ина метра. Ясин Ел Харуби обаче изби акробатично с една ръка.

През второто полувреме домакините чувствително вдигнаха оборотите и създадоха доста чисти ситуации за гол пред вратата на Харуби.

В 48-ата минута капитанът Георги Илиев беше оставен сам в наказателното поле след центриране на Курьор, но се засуети и след слабия му удар вратарят на Локо улови.

В 55-ата минута Черно море изравни! Стенио намери Даниел Георгиев на фланга, който центрира към точката за изпълнение на дузпа. Там вратарят на Локо Ел Харуби закъсня с излизането и Матиас Курьор засече с глава в мрежата за 1:1.

Последва силен натиск на домакините и в 65-ата минута само късметът помогна да "смърфовете" да не получат втори гол. Стенио нахлу в пеналта на гостите и шутира от воле, но топката излезе в аут.

Четвърт час преди края дойде най-добрата атака на Локо за второто полувреме. Пауло Серджо изведе Крум Стоянов зад защитата и той центрира успоредно на голлинията, но централният защитник на Черно море Пламен Николов изби в последния момент.

В 80-ата минута Михаил Венков събори Кирил Котев в наказателното поле, но реферът Таско Тасков не посмя да отсъди втора дузпа за пловдивчани.

Локо пропусна златен шанс да спечели победата в 85-ата минута. Карагарен изведе Крум Стоянов по левия фланг, след което той центрира по земя към Камбуров. Капитанът на пловдивчани засече с левия крак от 5-6 метра, но над гредата в аут.

Черно море: Георги Китанов, Даниел Георгиев (88- Андреас Васев), Борислав Стойчев, Пламен Николов, Михаил Венков, Марк Клок, Стенио, Георги Илиев (82- Живко Петков), Матиас Курьор, Симеон Райков, Бакари (70- Иван Маркович)

Локо (Пд): Ел Харуби, Пламен Крумов, Александър Тунчев, Кирил Котев, Крум Стоянов, Ванчо Траянов (66- Дани Кики), Мартин Райнов, Стефан Велев, Димитър Велковски (46- Емил Гъргоров), Пауло Серджо (79- Бирсент Карагарен), Мартин Камбуров.


Още по темата: общо новини по темата: 22
27.03.2016
25.03.2016
24.03.2016
23.03.2016
22.03.2016
22.03.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
До вчера лизахте г*за на крадец номер едно,и сега имате наглостта да се*рете в чуждите теми.Не си губете времето,а работете.Работете я тази земя,защото тя ще ви (ни) храни.
+1
 
 
Мосю Крюшо бая ще трябва да поживее за да види титла :)
+3
 
 
Ако не беше този престъпник съдията,ги отнасяхме с три и повече гола.Сигурен съм,че е жълтур този мръсник. БФС,мафията и жълтите не могат да се примерят,че сме най-силния отбор в групата.Нищо.От другия кръг няма кой да ни спре и тръгваме към титлата.Ръководството задължително да поиска доживотно наказание за престъпника Таско>
+6
 
 
С човек повече трябваше да ги размажем!Точката си е точка,но...
0
 
 
Аз проследих внимателно(и то по радиото) първото полувреме и останах с впечатление такова, че виждайки крайния резултат съм сигурен, че не спечелихте никаква точка, а изгубихте 3. За втората част не мога да кажа нищо
+5
 
 
беше ясно че морето ще скочат на живот и смърт в тоя мач,жалко че не приключихме мача още първото полувреме,2 поредни гостувания 4 точки,вървим в правилната посока
+2
 
 
Нормално е вече папагали да се опитват да ни укоряват за точка във Варна. Респект за момчетата подкрепили отбора!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
ква здрава битка бе ей , скъсахте ми нервите е.ати антифутбола ритане, чистене, нескопосаност, фаулове и с човек повече една смислена атака не направихме.добре че оня повали нашия куц кон който не можа да я спре ,поведе топката с кората и отиваше във вратаря.вместо да ги бием ,те изравниха,дори можеше да ни бият!. срам и яд ме хвана ,че съм от локо в тоя мач.
+8
 
 
Браво за точката. Без значение от обстоятелствата, точката си е точка, и то на толкова негостоприемем стадион като Тича. Да не забравяме, че домакините също играят футбол и се борят за победата, която не са печелили толкова време. Никъде няма лесно, както се вижда в повечето мачове, битката е голяма, така че както казва Илиян всеки резутат различен от загуба е положителен за Локомотив. Само Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: