Черно море пробва да задържи Курьор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:59 / 23.03.2016
986
Черно море иска да задър­жи Maтиас Курьор за още един сезон. Ръководството на моряците наскоро е дало ход на преговорите за нов дого­вор на нападателя, който вчера навърши 28 години.

На­ционалът на Мартиника е об­вързан с клуба до края на настоящата кампания и може да напусне без пари през лято­то, съобщава "Тема спорт".

През януари той призна, че е бил търсен от Лудогорец и Левски, както и от още ня­колко чуждестранни тима. Въпреки сериозния интерес към него варненци не са се от­казали от идеята да го убе­дят да остане на "Тича" и през следващата кампания.

Те ве­че са сложили на масата дого­вор с подобрени параметри, който е до лятото на 2017 година. В разговорите клубът е обявил на играча, че ако по­лучи сериозна оферта, няма да го спират и ще го пуснат.

Курьор стана любимец на феновете във Варна с решаващия си гол във финала за Купата на България срещу Левски, който донесе отли­чието на Черно море. До мо­мента той е с 39 срещи в А група за моряците от идва­нето си, в които е реализи­рал 13 попадения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).