Мишо Венков пропуска спаринга с Виторул

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:37 / 24.03.2016
878
Левият бек на Черно море Михаил Венков получи почивка от наставника Никола Спасов и не тренира от началото на седмицата, съобщава "Тема спорт".

Вторият капитан на Черно море се прибра в София и се очаква да се завърне на "Тича" днес, когато ще направи и първо занимание с тима.

По всяка вероятност обаче той няма да бъде използван от треньора в контролата с румънския Виторул утре от 17:00 часа.

Аут за спаринга е и Бакари. Нападателят е с оток и болки в глезена и в момента му е предписана терапия. Ако болките не отшумят до ден-два, таранът ще премине резонанс.

Разбра се още, че заради болки Пламен Николов се подготвяше на облекчен режим по време на първото занимание за седмицата, но се очаква проблемът му бързо да отмине.

Защитникът Траян Траянов пък ще се завърне на терена в спаринга край Констанца. Както е известно, защитникът още няма мач през пролетния дял в "А" група заради контузията от предсезонната подготовка, но вече е готов за игра и в последната среща с Локомотив Пловдив попадна в групата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).