Спас Натов: Искаме да не се предаваме

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:23 / 03.04.2016
564
Старши-треньорът на "Черно море Порт Варна" Спас Натов бе лаконичен в коментара си за двубоя срещу Балкан, който варненци загубиха с 62:85.

"Загубихме много мачове. Вече съставът ни е много променен. Искаме да играем и да не се предаваме. В някои мачове се получава, а в други - не. Но момчетата се стараят и аз не мога да искам повече от тях", заяви след двубоя Спас Натов.

Ето какво каза и Денислав Вутев от тима на Черно море Порт:

"В този мач и като цяло в целия сезон смятам, че не ни достига нужният опит, необходимата обиграност на състава, защото всички сме млади момчета. Наистина сме нахъсани, в добра кондиция, но липсата на опит си казва думата, особено в тежките мачове. Пейката ни е окъсяла в края на мачовете. Държим се достойно до един момент, но накрая може би умората взима превес. Целта ни е да играем хубав и правилен баскетбол, да жънем успехи, да си подобрим максимално защитата, транзицията и борбата. Имаме наистина много подточки за изясняване, но това предстои само с много работа".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).