На "Тича" се облизват за пачки от Китанов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:07 / 04.04.2016
1693
Черно море няма да се раздели за жълти стотинки с Георги Китанов през лятото. Интерес към вратаря на варненци има и той не е от вчера.

Както е известно, холандски и белгийски клубове следят развитието му и се чака през лятото най-накрая да излязат с конкретна оферта.

В договора на младежкия национал няма фиксирана сума за трансфер в чужд клуб, но на "Тича" ще държат да получат адекватна за качествата и годините му сума, твърди в днешния си брой "7 дни спорт".

"Бъдещето е пред Жоро, а толкова млад и качествен играч като него е нормално да не бъде подаряван. България може и да не е футболна сила, но Китанов е стока на футболния пазар", коментират на "Тича".

Както е известно, в средата на януари 2013 година Китанов изкара проби в холандския гранд ПСВ Айндховен, а после бе пред трансфер в Белгия. Оттогава изявите му се следят под лупа от клубове в тези държави.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).