Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Отлична организация на турнира за купата на СОК "Камчия“
Автор: Екип Varna24.bg 11:04 / 05.04.2016Коментари (0)584
Купата на Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия" във II Международен турнир по художествена гимнастика заслужи отборът на "Левски Илиана"! Тимът от София събра най-много точки при отборното класиране.

Особено впечатление направиха изиграванията на Алена Лобачова от "Левски Илиана", която се класира първа на уредите и в многобоя. 16-годишната Алена, която впечатли жури и публика с блестящото си изиграване на топка, има амбиции за влизане в националния отбор на България.

При жените в Международното класиране отлично се представи украинката Дарья Кобец от Спортната детско-юношеска школа за олимпийски резерви "Черноморец" в Одеса, която стана втора в многобоя, Кристи Попова от "Левски Илиана" се класира трета, а четвърта е рускинята Александра Медведева от СДЮШ 24, Москва.

"Изключително съм доволна от организацията и провеждането на състезанието", каза главният съдия на турнира Нина Алексиева.

Старши треньорът на украинския отбор Марина Арутюнян благодари за отличната база, за топлото и уютно посрещане и прекрасното провеждане на състезанието.

"Всичко ни хареса в "Камчия" - условията за подготовка на състезателките, настаняването и храненето. Надяваме се, че ще участваме всяка година, тъй като тук се чувстваме много добре!", допълни Лиана Погосян - съдия международна категория от Русия, Образователен център № 1953 "Москва-98".

Във II Международен турнир по художествена гимнастика за купата на Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия" участваха повече от 200 момичета на възраст от 6 до 18 години от шест държави - България, Русия, Украйна, Словакия, Турция и Казахстан.

В продължение на четири дни те направиха "Камчия" столица на грацията, красотата и приятелството. Участничките натрупаха опит, сприятелиха се, а по традиция след приключване на състезанието, си размениха сувенири и адреси.

Една особено мила среща се случи в "Камчия" по време на турнира - гимнастичката Адриана Тимкова от Словакия се срещна със свои връстници и сънародници, които са на лагер по плуване в комплекса.

Адриана е от Братислава, а Даниел, Мирка, Андрея, Карол, Барбара са от Банска Бистрица. За да подкрепят своята сънародничка плувците разместиха програмата си и развяха словашкия флаг на изпълненията на гимнастичката. Това й помогна да се класира на трето място на изпълнението си на топка в международното класиране на Девойки старша възраст.

Престижното състезание, което е включено в календара на Българската федерация по художествена гимнастика, е организирано от СОК "Камчия", Спортен клуб по художествена гимнастика "Левски Илиана" и "Левски Плюс".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: