Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Сривът е очеваден! Дойде ли време за промяна в Черно море?
Автор: Екип Varna24.bg 10:00 / 11.04.2016Коментари (0)1026
Срещу Пирин Черно море записа 9-ия си пореден мач в А група без победа. При това се спаси от поражение на 'Тича" в добавеното време. За последно варненци стигнаха до успеха на 28 ноември миналата година, когато надвиха с 3:1 Локомотив в Пловдив. Последните три точки, завоювани като домакин, пък са от 17 октомври -1:0 над Славия!

Сривът на моряците е очеваден, а в събота от централната трибуна от група запалянковци се чуха и първите призиви за оставка на треньора Никола Спасов. Човекът, който на 30 май 2015-а облече мундир и бе произведен в чин адмирал от агитката заради спечелването на Купата на България в паметен финал срещу Левски. А на 12 август с момчетата му надградиха успеха, спечелвайки и Суперкупата срещу Лудогорец!

След това обаче ентусиазмът бе изпуснат с лека ръка. Инерцията от тези триумфи не бе използвана по никакъв начин. Отборът започна да се носи по течението, а трибуните на "Тича" да пустеят.

През зимата нещата за миг се раздвижиха - в тима се върна любимецът на феновете Георги Илиев, бяха взети опитни бранители като Борислав Стойчев и Пламен Николов. Но не за дълго. Промяна на игрището нямаше никаква.

Да, през 2015-а Черно море изживя своята красива история, гарнирана с два трофея. Но след взимането на Суперкупата нещата изглеждат така: моряците не играят за нищо, както и нищо не играят. Явно е, че нещо в отбора скърца. Лошото е, че клубът сякаш се примири с безметежността - няма изпадане, но и няма за какво да се бори.

При това в шампионат, в който моряците бяха длъжни да надградят при тази слаба конкуренция. Вместо това те изостават с десетина точки от младоците на Славия, придобивайки манталитета на столичния тим от минали сезони.

Видно е, че в Черно море сякаш е дошло време за промяна. Шефовете трябва да решат каква. Договорът на Никола Спасов изтича, а хубавите неща от преди година вече са забравени. Очевидно е, че на този тим му е нужен свеж полъх.

Дали ще дойде от треньорския пост или от тотална промяна сред играчите, тепърва ще разберем. Но е видно, че настъпва момент, в който трябва да се действа. Защото на никого не му се гледа безличен Черно море. Това си личи по посещаемостта на 'Тича".


Източник: "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 20
13.04.2016
12.04.2016
12.04.2016
09.04.2016
09.04.2016
09.04.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: