Гонзо на среща с директор в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 13.04.2016
1679
Спортният директор на Левски Георги Иванов се срещна с шеф в Черно море, след като "сините" смачкаха с 3:0 Ботев на "Герена". Ден след победата Гонзо беше на "Тича" и изгледа от трибуните "хикса" на "моряците" с Пирин (Благоевград).

Той направи това в компанията на изпълнителния директор на Черно море Марин Маринов. Двамата бяха един до друг, като не бяха в официалната ложа, а встрани от нея.

Това е доста странно, защото обикновено Гонзо винаги е във ВИП ложата, когато е на "Тича", пише "Меридиан мач".

От варненския клуб не разкриват каква е причината за визитата на Георги Иванов, но на стадиона моментално се появиха два най-вероятни варианта. Основният е свързан с евентуално завръщане на Гонзо в Черно море.

Другият - нещо около трансфер, който двата клуба готвят. Разбира се, не е изключено визитата на "синия" директор да няма нищо общо с предходните варианти.

Припомняме, че Георги Иванов беше старши треньор на Черно море за около година и половина, а си тръгна от "Тича" по собствено желание, след като получи оферта от Левски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).