Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нацкин: Не сме обречени срещу Лукойл Академик
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 14.04.2016Коментари (0)617
© БК Черно море
"Според мен няма абсолютно никакво значение с кого ще играем на плейофите, защото в този състав, в който сме ние, дали ще е Берое или Рилски спортист ние трябва да излезем и да дадем всичко от себе си и по време на мача ще се види какво ще стане". Това коментира баскетболистът на Черно море порт Варна Ангел Нацкин.

"Честно казано по някакъв начин искам да се срещна с Ники Стоянов на плейофа, не знам защо. Очаквам да стане интерес мач, особено тук във Варна. Като цяло няма никакво значение дали съперникът ни ще е Берое или Рилски спортист. И двата отбора в момента са в еднаква форма. С Пламен Алексиев Берое стана по-опитен отбор, не е този млад отбор, който бе в началото. Не мога да кажа, че ще има разлика дали ще играем срещу Берое или срещу Рилски спортист. Според мен плановете и на двата отбора са да играят финал. Не мисля, че срещу който и от двата отбора да излезем ще ни е по-леко отколкото срещу другия", заяви Нацкин.

"Не сме обречени със сигурност при гостуването на Лукойл Академик в събота. И двата мача срещу тях този сезон на полувремето водим, така че не мисля че Лукойл Академик са показали с нещо, че ни мачкат или по време на сезона са били много по-добри от нас. Надявам се да издържим, защото мисля, че мачът отново ще тръгне равностойно, възможно е да има и малко подценяване, макар че в Лукойл Академик са събрани страхотни професионалисти. Надявам се да успеем да се задържим в мача колкото се може повече", каза още състезателят.

"Вярвам, че в двата последни мача от редовния сезон срещу Лукойл Академик и Черноморец можем да вземем една победа. Срещата с Черноморец трябва задължително да бъде взета, ако искаме да завършим на пето място в редовния сезон, което за мен ще бъде много престижно за този сезон в този състав, в който сме", сподели още Нацкин.

Срещата Лукойл Академик-Черно море порт Варна е в събота от 18:00 часа в Правец.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
България ще е с 15 гимнастици на Световната купа във Варна
37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе през уикенда във Варна
Голям интерес към XVIII международен лагер в бойните спортове, който се провежда край Варна
"Спартак" Варна изненада със съобщение
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: