Спасов: Бях решил да протестирам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:48 / 15.04.2016
1423
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов се изказа остро по адрес на съдийството на Владимир Вълков в мача срещу Лудогорец, завършил с победа за домакините с 2:1. Победният гол за шампионите дойде след дузпа през второто полувреме.

"Получи се много интересен мач. Бях решил да не правя никакъв коментар в знак на протест срещу съдийството. Правя изключение заради телевизията. Влязохме в мача малко плахо и неуверено. Хората, които започнаха днес не играят редовно в шампионата. Окопитихме се след първия гол. След гола футболистите се успокояват психически", заяви Спасов пред камерата на Диема спорт 2.

"Започнахаме да пресираме по-уверено в половината на Лудогорец и започнахме да държим малко повече топката, което беше наша цел. Втората част в много моменти превъзхождахме Лудогорец. Проблемът беше, че не успяхме да вкараме повече от създадените положения", допълни още специалистът.

"Поздравявам футболистите за добрата игра, но трябваше да вкараме повече. Видяхте, че до края се борихме . Бях казал на футболистите, че искам така да играем. Днес играхме по такъв начин, с който те оправдаха присъствието си в Черно море и професионалния футбол. Можехме да изравним и да вземем мача. Направих всичко възможно. Още в самото начало промених схемата, накрая играехме дори с трима нападатели. И в този мач нямахме късмет. Не искам да коментирам съдийството. Това беше достатъчно, което казах", завърши Никола Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).