Варненски рефер прекрати кариерата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:10 / 18.04.2016
547
Един от водещите футболни съдии в момента - Цветан Кръстев, обяви, че прекратява кариерата си. Варненецът разкри причините за решението си чрез открито писмо до Българския футболен съюз.

Ето какво се казва в писмото на Цветан Кръстев:

Пиша Ви това писмо, за да аргументирам и обясня взетото от мен решение да прекратя преждевременно своята съдийска кариера, с цел да няма спекулации.

Основната причина е в зачестилите в последните две години контузии. Както е известно, съм играл професионален футбол, което е оказало влияние и е изчерпало моят физически запас. А, както знаете, в последните години футболът стана по динамичен, респективно и изискването към физическата форма на съдиите се завишават все повече.

За мен е изключително важно, човек да зае кога да спре. Така постъпих като футболист, така правя и сега.

Искам да подчертая, че това решение не е емоционално и не е повлияно от когото и да било, а е лично мое и е назрявало в последната година.

В заключение искам да благодаря на всички, свързани с футбола и футболното съдийство, които почти винаги са били обективни и добронамерени към мен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).