Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Малките "моряци" с поражение от Септември
Автор: Екип Varna24.bg 16:56 / 25.04.2016Коментари (0)1325
© ПФК Черно море
Юношите-младша възраст на "Черно море" загубиха с 0:2 от "Септември" (София) в среща от 29-я кръг на Елитната ни футболна група до 17 години, играна на стадиона под Аспарухов мост.

Двубоят започна равностойно като положенията пред двете врати липсваха. Първото полувреме предложи здрава битка и двата тима резонно се оттеглиха при нулево равенство на почивка.

В началото на втората част двата отбора си размениха по няколко положения, но гол така и не падаше. В последните 10 минути на срещата домакините направиха две грешки в отбрана, които столичани не пропуснаха да накажат и да запишат успех в морската столица.

След срещата треньорът на варненци Георги Попов сподели, че вече започва да има напрежение в момчетата, защото серията от неприятни резултати е натежала.

"Две елементарни грешки в края ни провалиха. За пореден път сами се бихме. Неприятно е, че въпреки усилията които положихме и през първото и през второто полувреме срещу силен отбор, така наивно и глупаво загубихме мача. В последните мачове почти всички голове, които получаваме са след наши груби индивидуални грешки. Вече има и напрежение в момчетата, понеже записахме голяма поредица от неприятни резултати и се чувства една несигурност и едно колебание в отиграванията и ситуациите, които се получават. По принцип наистина имаме кадрови проблеми, но хубавото е, че един по един започват да се връщат контузените момчета, така че се надявам в следващите мачове да сме в по-оптимален състав.

Във временното класиране отборът на "Черно море" разделя шестата позиция с тима на "Ботев" (Пловдив), а в следващия кръг "моряците" ще се опитат да спрат черната си серия срещу тима на "Черноморец" в Бургас.

"Черно море" 17: Иван Дюлгеров, Мартин Станков, Кристиан Арсовски, Ивелин Маджаров, Румен Касабов, Данаил Димов (65 Венцислав Атанасов), Никола Тодоров, Влад Михайлов, Дейвид Венциславов (80 Виктор Христов), Георги Георгиев (80 Даниел Димов), Добромир Добрев.


Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: