Морето с класика над Берое

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 02.05.2016
1379
В среща от 30-ия кръг на Елитната ни футболна група до 19 години, играна на стадиона под Аспаруховия мост, юношите - старша възраст на Черно море записаха класическа победа над тима на Берое с 3:0.

Първото полувреме на двубоя не предложи много емоции, но въпреки това домакините имаха териториално надмощие, което не можаха да оползотворят. Като цяло положенията пред двете врати липсваха и двата тима се оттеглиха на почивка при нулево реми.

Втората част обаче започна ударно за "моряците". Те откриха резултата още в 47-ата минута, когато Румен Касабов след самостоятелен пробив даде преднина на варненци.

Само седем минути след гола последва ново попадение отново в старозагорската врата. Стоян Илиев покачи на 2:0, след като засече с глава центриране от корнер на Момчил Милков.

В 65-та минута именно Милков направи преднината на домакините класическа, след като открадна една топка в противниковата половина и наказа за трети път старозагорския страж.

Преимуществото на "Черно море" към края можеше да стане и още по-изразително, но Слави Славов на два пъти пропусна. Все пак гостите се окопитиха в последните минути и създадоха едно - две положения, а дори нацелиха и гредата.

За Медийна група "Черно море" наставникът на "моряците" Тодор Каменов сподели, че е останал доволен от играта и резултата, но най-вече от старанието, което са положили момчетата и са успели да превъзмогнат отпадането в полуфиналите от турнира за Купата на БФС.

В следващия кръг на отбора на Черно море предстои визита в морското дерби срещу Черноморец (Бургас) на 8 май (неделя) от 16:30 часа.

Черно море: Павлин Евтимов, Александър Михайлов, Стоян Илиев (75- Кирил Радев), Цанко Иванов (46- Калоян Диев), Марин Сираков, Светослав Павлов (70- Кристиян Петков), Емил Янчев, Николай Николаев (85 Дениз Гюресчи), Слави Славов, Румен Касабов, Момчил Милков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).