Ще успеят ли "моряците" да вземат реванш от Берое?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:12 / 06.05.2016
1013
Сезонът за Черно море вече на практика приключи, но в лагера на моряците се гласят да скочат здраво на Берое в днешната среща на "Тича".

В отбора се надяват да вземат трите точки, с които да се извинят на феновете за слабото представяне в миналия кръг срещу Левски на "Герена".

Освен това варненци ще гонят и реванш от заралии за звучната загуба с 0:3, която претърпяха у дома през есента.

Треньорът Никола Спасов обаче няма голям избор за стартовия си състав. Заради наказания той е принуден да се лиши от двама основни футболисти - Даниел Георгиев и Бакари. През седмицата стомашни проблеми измъчваха Марк Клок и той не успя да се възстанови за двубоя. Вместо него в средата на терена ще започне Паланков.

На върха на атаката ще действа Матиас Курьор. По всяка вероятност Спасов ще се върне към схемата с двама флангови играчи и мачът срещу Берое ще започнат Симеон Райков и Владислав Романов. Напусналият Борислав Стойчев пък ще бъде заменен в центъра на защитата от Траян Траянов.

Мачът е от XXXII кръг на "А" група и започва в 15:30 часа, като ще бъде предаван пряко по Диема спорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).